ISSN 1458-8439

Maistelusanasto

Lasi tuottaa kiehtovia assosiaatioita…
Maistelusanastossa on Nautiskelijan viiniarvioissa käyttämien sanojen selitykset. Nautiskelijan käyttämien sanojen merkitykset ovat johdettavissa suomen kielen perusteella sekä kuvaavat normaaleja aistimuksia sanoiksi pukevan suomalaisen assosiaatioita. Tämä vaatii tosin harjoittelua, eikä ole synnynnäinen ominaisuus. Viinit ovat, mielenkiinnon riittäessä, kiehtova elinikäinen omien aistimusten, itsensä sekä muiden ymmärtämis- ja kuvausprosessi. Viinimaailman kuvauksia on erittäin vaikea kääntää sanakirjamerkityksen perusteella bisnesvetoisista, kuvattavaa ominaisuutta suunnitelmallisesti hämärtävistä englanninkielisistä ilmauksista.
Hakusanoja voi etsiä aakkoslinkkien avulla tai kirjoittamalla tekstikenttään joko koko sanan tai sanan osan ja napsauttamalla sitten "hae" -painiketta.


Hakutuloksista tulee luettelo näkyviin tähän kohti. Kun luettelossa olevaa hakusanaa napsauttaa, tulee selitys näkyviin sivun alalaitaan.
 

© 2002-2022 JWJ-Nautiskelija Oy. Tietosuojaperiaatteet ja toimituspolitiikka. Tietojen kopioiminen ja julkaiseminen on tekijänoikeuslain mukaisella tavalla kielletty. Viinien hintatiedot ovat hankinta- tai arviointihetken hintoja, eikä niitä päivitetä. Katso Nautiskelijan tilaajaperusteisen viinitietosivuston esittely. Nautiskelijan viinitiedon sivusto hyödyntää evästeitä ja sivustoa selaamalla hyväksyt evästeiden käytön.