ISSN 1458-8439

Palaute

Palautetta Nautiskelijalle voi, saa ja melkein pitää antaa tämän lomakkeen täyttämällä, tai alhaalla näkyviä yhteystietoja hyväksikäyttämällä. Jos sähköpostiosoittetta ei täytetä, palaute lähtee nimettömänä, eikä mahdollisiin kysymyksiin voi silloin vastata.

Sähköpostiosoitteesi:

 

Nautiskelijan postiosoite löytyy kirjallista palautetta ja kommentointia varten sivuston vasemmasta alareunasta samoin kuin puhelinnumero.

Kriitikko Ismo Järvinen tarjoaa viini-, juoma- ja ruokatietämyksensä kaikkien kiinnostuneiden käyttöön. Halutessasi saat pikaopastuksen tietokantahaun tehokkaasta hyödystämisestä.

 

© 2002-2022 JWJ-Nautiskelija Oy. Tietosuojaperiaatteet ja toimituspolitiikka. Tietojen kopioiminen ja julkaiseminen on tekijänoikeuslain mukaisella tavalla kielletty. Viinien hintatiedot ovat hankinta- tai arviointihetken hintoja, eikä niitä päivitetä. Katso Nautiskelijan tilaajaperusteisen viinitietosivuston esittely. Nautiskelijan viinitiedon sivusto hyödyntää evästeitä ja sivustoa selaamalla hyväksyt evästeiden käytön.