ISSN 1458-8439

Juomaviisaudet


Alkoholissa on totuus. Kaikkialla tunnetaan etanoli, jolla on sekä myönteisiä että kielteisiä psyykkisiä ja sosiaalisia vaikutuksia. Alkoholijuomat jättävät harvoin länsimaisen ihmisen kylmäksi ja totuuksia löytyy monia… Osioon on poimittu mietteitä, jotka asettavat kyseenalaisiksi vakiintuneita käsityksiä tai ovat muuten moniselitteisiä… Näiden avulla pitäisi ainakin kahvi- ja ruokapöydässä - tai lasin ääressä - syntyä juttua. Toivottavasti saat eväitä juomien kiehtovan maailman ymmärtämiseen...


1 2 3 4 5  ... 
Osa sisällöstä näkyy vain Nautiskelijan tilaajille.

Ilman tilausta näkyy korkeintaan neljä (4) kuukautta vanhaa sisältöä, ja tietokirjamainen sisältö - kuten maistelusanasto ja Viini ja ruoka -osio - ei ole käytettävissä.
Tutustu tilauksen etuihin

 

© 2002-2022 JWJ-Nautiskelija Oy. Tietosuojaperiaatteet ja toimituspolitiikka. Tietojen kopioiminen ja julkaiseminen on tekijänoikeuslain mukaisella tavalla kielletty. Viinien hintatiedot ovat hankinta- tai arviointihetken hintoja, eikä niitä päivitetä. Katso Nautiskelijan tilaajaperusteisen viinitietosivuston esittely. Nautiskelijan viinitiedon sivusto hyödyntää evästeitä ja sivustoa selaamalla hyväksyt evästeiden käytön.