ISSN 1458-8439

Vierailukohteet

Vierailukohteet ovat toistaiseksi harvassa kun toimittaja keskittyy ulkomaanmatkustelun asemesta viinin nautiskeluun sekä aikaa vievään analyysiin. Sisältö on vielä raakileena ja vaatii aikaa kypsyäkseen.


1 
Osa sisällöstä näkyy vain Nautiskelijan tilaajille.

Ilman tilausta näkyy korkeintaan neljä (4) kuukautta vanhaa sisältöä, ja tietokirjamainen sisältö - kuten maistelusanasto ja Viini ja ruoka -osio - ei ole käytettävissä.
Tutustu tilauksen etuihin
 • Alkeisoppitunti viiniin Lontoon Vinopoliksen tyylillä

  21.10.2003

  Lontoossa avattiin heinäkuussa 1999 kunnon markkinointihypen saattelemana Vinopolis, jota markkinoidaan viineistä kiinnostuneiden kohtaamis- ja maistelupaikkana. Jo vuoden kuluttua oli selvää, että tavoitteeksi asetettu miljoona vuosittaista kävijää ei lähimainkaan toteudu. Sen jälkeen yhtiö on kitkutellut kustannusten karsinta mielessä eivätkä sijoittajat ole saaneet odottamiaan hulppeita tuottoja. Allekirjoittaneen asiaorientoituneelle mentaliteetille paikka oli jonkinlainen kulttuurishokki (aikaisemmin...

  Täydellinen sisältö näkyy tilaajille

 • Tukholman Vin & Sprithistoriska Museet

  20.1.2002

  Jos on aidosti kiinnostunut juomakulttuurista, joka liittyy positiivisesti yhteiskuntaan ja sosiaalisen elämään ei kannata jättää väliin Tukholman ”Viini ja viinamuseota”. Museo on normaalilta turistien reitiltä syrjässä ja museon tekstit ovat vain ruotsiksi. Museoon saa todennäköisesti tutustua rauhassa tai todella niukalla kanssaihmisten tuottamalla hälyllä. Myös Ruotsi on ollut viinamaa ja museossa esitellään laajasti tislausta ja viinan maustamista, unohtamatta 1800-luvun lopulla teolliseen...

  Täydellinen sisältö näkyy tilaajille

 

© 2002-2022 JWJ-Nautiskelija Oy. Tietosuojaperiaatteet ja toimituspolitiikka. Tietojen kopioiminen ja julkaiseminen on tekijänoikeuslain mukaisella tavalla kielletty. Viinien hintatiedot ovat hankinta- tai arviointihetken hintoja, eikä niitä päivitetä. Katso Nautiskelijan tilaajaperusteisen viinitietosivuston esittely. Nautiskelijan viinitiedon sivusto hyödyntää evästeitä ja sivustoa selaamalla hyväksyt evästeiden käytön.