ISSN 1458-8439
takaisin

Hääjuhliin sopivat cocktailit

20.5.2024

"Miksi tarvitaan vaihtelevia cocktaileja eri vaiheissa?
Koska haluat vieraiden pääsevän mukaan juomaseikkailuun. Tämän takia cocktailin muuttuvat hääjuhlien eri vaiheissa. Kun vieraat saapuvat illalla kello kuusi, on juoma kevyttä ja juhlallista, koska silloin ollaan iloisen mielialaa kohottavat tilaisuuden alussa.
Juhlimisen puolivälillä tarvitaan makuaistin puhdistaja, koska juoma yhdistetään ruoan kanssa. Aamuyöllä kahdelta tarjottava cocktail on raskaampi ja viinaisempi, koska sen on tarkoitus luoda uusia tuntemuksia. Me voimme lisätä juomiin hamppuöljyä tai kofeiinia, koska silloin vieraiden on tarkoitus pysyä hereillä. Silloin olet bilemoodissa. Silloin tanssitaan ja juhlitaan.
Meillä on ohjeistus ja toimenpiteet ihmisten humaltumisen estämiseksi. Me emme siis kaada suuri annoksia emmekä tarjoa paukkuja. Pääsääntöisesti ihmiset pystyvät kontrolloimaan omaa kulutustaan eivätkä juo liikaa, jos juoma on korkealaatuista. Silloin drinkkejä ei kaadeta suoraan kurkusta alas vaan ne koetaan."
Alix Strauss, toimittaja, nytimes.comin 2.11.2021 artikkelissa "Q. AND A.: The Mixologists Who Create 'Liquid Adventures' for Couples". Artikkelin tietolähteenä ovat losangeleslainen juhlien cocktailtarjoiluun erikoistunut yhtiö Grand Bevy Corporation ja sen omistajat Josh Rosenthal ja Priscilla Sommer.


takaisin
 

© 2002-2022 JWJ-Nautiskelija Oy. Tietosuojaperiaatteet ja toimituspolitiikka. Tietojen kopioiminen ja julkaiseminen on tekijänoikeuslain mukaisella tavalla kielletty. Viinien hintatiedot ovat hankinta- tai arviointihetken hintoja, eikä niitä päivitetä. Katso Nautiskelijan tilaajaperusteisen viinitietosivuston esittely. Nautiskelijan viinitiedon sivusto hyödyntää evästeitä ja sivustoa selaamalla hyväksyt evästeiden käytön.