ISSN 1458-8439
takaisin

Täydellinen keskiolutlager

19.8.2023

"'Vaikea tehdä tässä sarjassa parempaa. Raikas, maukas ja tasapainoinen. Kaikki hyvän oluen elementit ovat maltillisesti ja virheettömästi läsnä.' Näin kehui HS:n olutraati tämänkertaisen sokkotestin kärkiolutta, ja heltyi antamaan sille viiden tähden arvion.
Voittajaolut on Keravalla valmistettu (alun perin virolainen) Saku Originaal. Tämäntyyppisissä oluissa nousevat pienetkin aromivirheet helposti esiin, mutta Sakussa niitä ei ollut − se oli raikkaan sitrusmaisesta ensituoksustaan alkaen tasapainoisen herkullinen aina jälkimaun katkeroihin asti. Olut ei jätä tässä sarjassa toivomisen varaa."
Jussi Rokka, toimittaja, hs.fin 30.6.2022 artikkelissa "Ruoka-HS-testi: Vain 1,4 euroa maksava olut sai HS:n lager-testissä täydet viisi tähteä – 'Kaikki hyvän oluen elementit virheettömästi läsnä'". Raadissa olivat mukana emerituspanimomestarit Kari Hyrkäs ja Kimmo Jääskeläinen, panimomestari Mikko Salmi sekä toimittaja Jussi Rokka.


takaisin
 

© 2002-2022 JWJ-Nautiskelija Oy. Tietosuojaperiaatteet ja toimituspolitiikka. Tietojen kopioiminen ja julkaiseminen on tekijänoikeuslain mukaisella tavalla kielletty. Viinien hintatiedot ovat hankinta- tai arviointihetken hintoja, eikä niitä päivitetä. Katso Nautiskelijan tilaajaperusteisen viinitietosivuston esittely. Nautiskelijan viinitiedon sivusto hyödyntää evästeitä ja sivustoa selaamalla hyväksyt evästeiden käytön.