ISSN 1458-8439
takaisin

Alkon kuriositeetittomat roseesamppanjavaihtoehdot

26.4.2022

"En silti koe tarvetta julistautua yhden roseemetodin kannattajaksi — etenkään, kun tekotapaa ei aina edes erota lopputuloksesta. Sitä paitsi upeimmat assemblage-roseet ovat ikimuistoisia(…)
Aina ei kuitenkaan ole mahdollisuutta tai edes tarvetta korkata kuriositeetteja. Alkon valikoimasta poimin mielelläni runsaan ja tyylikkään assemblage-menetelmällä tehdyn Bollinger Roséen tai Laurent-Perrierin terästankeissa käyneen saignéen. Olemukseltaan kaksi ääripäätä, ja molemmat yhtä onnistuneita lajissaan."
Sanna Pöyry, samppanja-asiantuntija, Viinilehden nro 5/2019 kolumnissa "'No, roseesamppanjahan on vähän sellainen tyttöjen juttu'".


takaisin
 

© 2002-2022 JWJ-Nautiskelija Oy. Tietosuojaperiaatteet ja toimituspolitiikka. Tietojen kopioiminen ja julkaiseminen on tekijänoikeuslain mukaisella tavalla kielletty. Viinien hintatiedot ovat hankinta- tai arviointihetken hintoja, eikä niitä päivitetä. Katso Nautiskelijan tilaajaperusteisen viinitietosivuston esittely. Nautiskelijan viinitiedon sivusto hyödyntää evästeitä ja sivustoa selaamalla hyväksyt evästeiden käytön.