Arvio |
Hapettamalla perusolemus muuttuu alun suhteellisen kosiskelevasta vaativan vihreäksi ja pistävän kirpeämmäksi lisääntyvän liuotinmaisena. Jälkimaku vaativin kehittyvän punkkumaisena. Suuntuntuma alussa juuri keskitäyteläinen, melko nuoruuden hedelmäinen, voimistuvan kirpeähkön marjamaisen hapokas, kohtuullisen katkeroainemainen kehittyvän vihreän kotamaisena, kohtuullisen liisterimäisen rasvamaisen ja finosherrymäisen pyöreä sekä voimakkaan kirpeän omenamaisen ja lisääntyvän marjamaisen hapokas samalla lisääntyvän pastillimaisen marmeladimaisena. Alussa melko voimakas jälkimaku erittäin pitkä alun happaman kirpeän olemuksen jälkeen paranevan liisterimäisen sherrymäisen nahistuneen rasvamaisena suuntuntumaa korostavana lisähapettamalla lisääntyvän kemikaalimaisena. Alussa melko viilattu pienoisen tyylikkäänä kuitenkin lisääntyvän tunkkaisilla ja härskin rasvamaisilla piirteillä. Parfyymisuutta tavoittelevissa aromeissa alussa selvempiä raikkaita mansikoita lisääntyvän nahistuneita pastillimaisen hillomaisina lisäkehittyvän mansikanlehtimäisinä, kehittyvän pastillimaisen marmeladimaisen kirpeän katkeroainemaisia marjoja hieman liisterimäisen nahistuneen rasvamaisena kehittyvän lehtometsän aluskasvimaisena sekä kehittyvän kirpeän imelää ja nahistunutta päärynämäisyyttä hieman mansikanlehtimäisen yrttimäisenä hieman finosherrymäisenä lisäkehittyvän marmeladimaisen siemenmäisen pihlajanmarjamaisena. PN-roseesamppanja oletusarvoisella laatutasolla. Alkon ilmoittama sokeri 7 g/l ja hapot 6,4 g/l.
|