ISSN 1458-8439
takaisin
429924 Chateau Puybarbe Cotes de Bourg 2020 demie
79 6,96 € / 0,375 l (18,56 € / l)
Ranska - Bordeaux/ Bourg et Blaye/ Cotes-de-Bourg AOP - Anna & Riku Väänänen/ Chateau Puybarbe, Porvoon tumma sekoite Ostoslistalle
8.4.2024
Harrastajan viini
Arvio
Kesytetyt hapot parantavat nautittavuutta. Nautiskelijan kriitikko ei löydä tammituksen piirteitä. Ammattitaito maistuu ja perinteinen Porvoon maaperävetoisuus korostuu. Potentiaali esillä ja etenkin peruspisteet alkupuolen tilanteesta. Suuntuntuma alussa juuri keskitäyteläinen, melko hapokas kehittyvällä katkeroainemaisella ja marjamaisella kirpeydellä, melko nuoruuden hedelmäinen, kohtuullisen katkeroainemaisen tanniininen sekä kohtuullisen pyöreä kehittyvän polttavan sekä pastillimaisen marmeladimaisena. Kohtuullisen voimakas jälkimaku alussa reilummin alussa erittäin pitkä ennen kuin pastillimainen marmeladimaisuus lisääntyy. Alussa melko viilattu myös pienoisen tyylikkäillä piirteillä. Aromeissa alussa selvempää onnistunutta samaisen ja soramaisen maanleistä kangasmetsän aluskasvillisuutta hapettamalla kehittyvän varpumaisilla piirteillä, alussa kypsähkön paahtuneita mustikkamaisia metsämarjoja, kehittyvää hapankirsikkaa ja puolukkaa lisääntyvän pastillimaisen marmeladimaisena, hieman kehittyviä tuorerehumaisia yrttejä lehtometsän aluskasvimaisena sekä hieman kehittyviä kuivattuja siemenvetoisia marjoja lisäkehittyvän humalamaisen katkeroainemaisina. öinen. Alkon ilmoittamat hapot 5,5 g/l. Etiketin ilmoittamat lajikkeet: Merlot, CS, ja Malbec ja CF. Alko on verifioinut reilusti poikkeavan lajikejärjestyksen: CF, CS, Malbec ja Merlot. Erä No 07819.
 

© 2002-2022 JWJ-Nautiskelija Oy. Tietosuojaperiaatteet ja toimituspolitiikka. Tietojen kopioiminen ja julkaiseminen on tekijänoikeuslain mukaisella tavalla kielletty. Viinien hintatiedot ovat hankinta- tai arviointihetken hintoja, eikä niitä päivitetä. Katso Nautiskelijan tilaajaperusteisen viinitietosivuston esittely. Nautiskelijan viinitiedon sivusto hyödyntää evästeitä ja sivustoa selaamalla hyväksyt evästeiden käytön.