Arvio |
Perinteinen lisääntyvän kirpeän katkeroainemainen jälkimaku pelastavaa pisteitä. Ikä painaa, tosin perinteinen kirpeän hapokas jälkimaku kehittyy vasta hapettamalla. Suuntuntuma kevyen ylärajoilla, lisääntyvän kihelmöivän kirpeän hapokas, kohtuullisen katkeroainemaisen tanniininen lisäkehittyvän karvaan siemenmäisenä, kohtuullisen nuoruuden hedelmäinen sekä kohtuullisen pyöreä alussa selvemmän imelöittävän madeiramaisena ja lisääntyvän kihelmöivän pastillimaisen marmeladimaisena. Kohtuullisen voimakas jälkimaku hapettamalla erittäin pitkä lisääntyvän kirpeää tavaraa korostavana alun suhteellisen pyöreyden jälkeen lisääntyvän kihelmöivänä ja vihreän katkeroainemaisena. Kohtuullisen viilattu kehittyvän rustiikeilla piirteillä. Aromeissa kehittyviä ja lisääntyviä kirpeän katkeroainemaisia marjoja hapettamalla lisääntyvän kirpeähkön ja samalla nahistuneen mäskimäisen hapankirsikkamaisena, kehittyviä kirpeän katkeroainemaisia metsämarjapastilleja, alkupuolella mykistää imelöittävää ja latistavaa sherrymäistä madeiramaisuutta vähitellen muuntuvan nahistuneen ja härskin rasvamaiseksi tunkkaisen savumaisina lisääntyvän lahon puun olemuksella sekä hieman hiekkamaisen savimaista maaperää kehittyvän tunkkaisilla ja härskin rasvamaisilla piirteillä lisäkehittyvän vihreän aluskasvimaisen yrttimäisenä kehittyvän kihelmöivänä ja samalla pastillimaisen marmeladimaisena. Alkon ilmoittamat lajikkeet erikoisessa eli säädösten vastaisessa järjestyksessä Canaiolo, Ciliegiolo ja Sangiovese. Alkon ilmoittamat hapot 4,7 g/l. Erä 29061 18:02.
|