ISSN 1458-8439
takaisin
954107 Anciano 35 Year Old Vines Garnacha Calatayud 2020
63 13,89 € (18,52 € / l)
Espanja - Aragonia/ Calatayud DOP - GAW (Guy Anderson Wines)/ Bodega San Gregorio / R.E. 5617-Z/ Anciano, Grenache Ostoslistalle
8.1.2024
Keskimääräinen vastine
Arvio
Pisteet alun tilanteesta tosin samalla reilun bensasävytteisen hiiltyneen puumaisesta tilanteesta ennen kuin vihreät katkeroaineet ja supistavuus nousevat pinnalle. Floppi, tosin iän korostamana. Suuntuntuma kevyehkö alussa voimakkaampana, kohtuullisen tanniininen lisääntyvän vihreän katkeroainemaisena sekä kehittyvän ja voimistuvana karvaan siemenmäisenä, alussa kohtuullisen nuoruuden hedelmäinen, voimakkaan hapokas voimistuvan liuotinmaisen kihelmöivän pistävänä lisääntyvän raa’an vihreyden korostamana sekä alussa kohtuullisen pyöreä peruspolttavana ja riittävän härskin rasvamaisena ja puumaisen härskin rasvamaisilla piirteillä. Kohtuullisen voimakas jälkimaku pitkä lisääntyvän karvaan kestävänä lisääntyvän vaativan vihreän ja etikkamaisen marjamaista suuntuntumaa korostavana tautalla paranevalla liuotinmaisella pyöreydellä. Hapettamalla kohtuullisen viilattu. Aromeissa alussa reilua bensamaisen liuotinmaisen hiiltynyttä kaarnamaista puuta lahon puun olemuksella, alussa kaarnamaista paahtuneita kirsikkamaisia ja voimistavana paahtuneen kuorimaisia ja samalla lisääntyvän hapankirsikkamaisena ja kirpeän metsämarjamaisena, alussa hiilimäisiä ja kypsyyttä korostavia piirteitä, kehittyviä ja lisääntyvää vihreää siemenmäisyyttä, lisääntyviä vihreitä yrttejä kehittyvän ruohomaisina sekä kehittyvän rustiikin maustemaisen hiekkamaista maaperää kehittyvän metallisena ruostemaisen rautamaisena lisähapettamalla kehittyvä siemenmäisenä. Alkon ilmoittamat hapot 6,5 g/l. Erä L190422. Etiketti ei mainitse tammivetoisen viinin tammen käytöstä, mutta tuottajan mukaan kuluttajille tärkeämpiä tietoja ovat maaperätyyppi chalky/clay sekä tarhojen korkeus 2000-3000 jalkaa, etenkin käsinpoimitun sadonkorjuun ajankohta OCT 3-16.2020 sekä viinintekijä MV Korrel Robertson.
 

© 2002-2022 JWJ-Nautiskelija Oy. Tietosuojaperiaatteet ja toimituspolitiikka. Tietojen kopioiminen ja julkaiseminen on tekijänoikeuslain mukaisella tavalla kielletty. Viinien hintatiedot ovat hankinta- tai arviointihetken hintoja, eikä niitä päivitetä. Katso Nautiskelijan tilaajaperusteisen viinitietosivuston esittely. Nautiskelijan viinitiedon sivusto hyödyntää evästeitä ja sivustoa selaamalla hyväksyt evästeiden käytön.