ISSN 1458-8439
takaisin
451357 Origin Camden Park Shiraz Grenache Langhorne Creek 2021
80 14,98 € (19,97 € / l)
Australia - South Australia/ Limestone Coast/ Langhorne Creek - Origin Wine/ B/0060, Etelä-Rhonen tumma sekoite Ostoslistalle
6.6.2024
Harrastajan viini
Arvio
Hedelmäisyys ja pyöreys kestävät nykyviiniksi poikkeuksellisen hyvin hapettamista. Hieman steriili reilun suodattamisen vuoksi. Mutkaton kosiskelevuus korostuu. Onnistunut seurusteluviini. Suuntuntuma juuri keskitäyteläinen, hedelmäinen, paahtuneen ja mäskimäisen pyöreähkö etanolimaisena, juuri melko hapokas sekä kohtuullisen kypsähkön tanniininen. Kohtuullisen voimakas jälkimaku käytännössä erittäin pitkä nautittavan kosiskelevan ja kypsän pyöreää olemusta korostavana. Melko hiottu hapettamalla myös pienoisella tyylikkyydellä sekä melko tasapainoinen. Hieman parfyymisissa aromeissa mäskimäistä tummaa kirsikkaa ja hieman mustaherukkaa, tummaa luumua lisääntyvän kuivatun sekahedelmäisenä, lisääntyvän marmeladimaisen mäskimäisiä piirteitä, savumaisuutta kehittyvän sikarinsavumaisena, hieman varpumaisuutta kehittyvän tuoreen yrttimäisenä, kehittyviä vaaleita mausteita sekä havumetsän aluskasvillisuutta kehittyvän rautamaisena ja lisäkehittyvän hiekkamaisena. Pullotettu Belgiassa. Alkon ilmoittama sokeri 3 g/l ja hapot 5,6 g/l.
 

© 2002-2022 JWJ-Nautiskelija Oy. Tietosuojaperiaatteet ja toimituspolitiikka. Tietojen kopioiminen ja julkaiseminen on tekijänoikeuslain mukaisella tavalla kielletty. Viinien hintatiedot ovat hankinta- tai arviointihetken hintoja, eikä niitä päivitetä. Katso Nautiskelijan tilaajaperusteisen viinitietosivuston esittely. Nautiskelijan viinitiedon sivusto hyödyntää evästeitä ja sivustoa selaamalla hyväksyt evästeiden käytön.