ISSN 1458-8439
takaisin
539517 Awatere River Anna's Way Sauvignon Blanc Marlborough 2020
76 12,98 € (17,31 € / l)
Uusi-Seelanti - South Island/ Marlborough - Booster Wine Group/ Awatere River Wine Company, Sauvignon Blanc Ostoslistalle
15.3.2023
Perusviini
Arvio
Yllättävän viriili, etenkin kolmen vuoden huomioiden ja myös edullisten viinien hintaluokan huomioiden. Pisteet alun riittävän viinillisestä tilanteesta ja hapettamalla liuotinmaisen pastillimaisen marmeladimainen pyöreys korostuu, tosin jälkimaussa karvailla piirteillä. Suuntuntuma kevyen ylärajoilla, alussa käytännössä voimakkaan kirpeähkön hapokas, alussa juuri melko pastillimaisen ja marmeladimaisen pyöreä kehittyvän nahistuneen ja lisäkehittyvän härskin rasvamaisilla piirteillä, alkupuolella erittäin kohtuullisen katkeroainemainen kehittyvän liuotinmaisen karvailla piirteillä sekä melko nuoruuden hedelmäinen. Kohtuullisen voimakas jälkimaku pitkä lisääntyvän kestävänä alun kosiskelevan sävykkään kariasiaisuuden jälkeen lisääntyvän imelöittävän liuotinmaisen marmeladimaisena ja pastillimaisen kukkamaisen ruohomaisena. Simppeleissä ja samalla selvän kosiskelevissa aromeissa sekä kireähkön raikasta että ylikypsän mäskimäistä ja lisääntyvän pastillimaisen marmeladimaista karviaista, alkupuolella identifioitavaa toimivaa hiivamaisien piirteitä kypsyyttä korostavina sekä lisääntyvän pastillimaisen liuotinmaisen kukkamaista ruohomaisuuta kehittyvän tuorerehumaisena ilman minkäänlaisia maaperäassosiaatiota. Alkon ilmoittamat hapot 6,4 g/l.
 

© 2002-2022 JWJ-Nautiskelija Oy. Tietosuojaperiaatteet ja toimituspolitiikka. Tietojen kopioiminen ja julkaiseminen on tekijänoikeuslain mukaisella tavalla kielletty. Viinien hintatiedot ovat hankinta- tai arviointihetken hintoja, eikä niitä päivitetä. Katso Nautiskelijan tilaajaperusteisen viinitietosivuston esittely. Nautiskelijan viinitiedon sivusto hyödyntää evästeitä ja sivustoa selaamalla hyväksyt evästeiden käytön.