ISSN 1458-8439
takaisin
474417 Oliver Moragues La Faula Ecologic Mallorca 2020
82 16,49 € (21,99 € / l)
Espanja - Baleaarit/ Mallorca/ Mallorca IGP (Indicacio Geografica Protegida) - Oliver Moragues, Portugalin tumma sekoite Ostoslistalle
5.3.2023
Harrastajan viini
Arvio
Pisteet ja etenkin nautittavuus alkupuolen tilanteesta. Suunniteltu nuorena juotavaksi. Hedelmäisyys kestää poikkeuksellisen hyvin hapettamaista. Kesytetyt tanniinit. Suhteellisen yleiskäyttöinen. Suuntuntuma juuri keskitäyteläinen, alussa käytännössä nuoruuden hedelmäinen, kohtuullisen kypsähkön tanniininen kehittyvän vihreän liuotinmaisilla piirteillä lisäkehittyvän marmeladimaisen karvaana, hapettamalla melko hapokas kehittyvän kirpeyden avittamana sekä alussa tammimaisen ja paahtuneen pyöreähkö ja hapettamalla kohtuullisen imelän liuotinmaisen pyöreä. Alussa melko voimakas jälkimaku erittäin pitkä hedelmäistä, kosiskelevaa ja pehmeähköä sekä hapettamalla myös riittävän parfyymista olemusta korostavana. alussa melko hiottu myös kohtuullisen tammen avittaman tyylikkäänä hapettamalla kuitenkin vakaasti heikentyen. Kohtuullisen parfyymisissa aromeissa alussa vaniljatoffeemaisuutta ja tummaa suklaata kehittyvän suklaatoffeemaisena, kehittyvä vaaleita sekahedelmiä samalla kehittyvän nahistuneen kermavanukasimaisena, lisääntyviä kukkamaisen ruhomaisena yrttejä, kehittyvää tupakansavua hiilimäisten piirteiden avittaman sekä kehittyvää kivimäisen soramaista maanläheisyyttä hapettamalla lisääntyvän vihreän katkeroainemaisena ja siemenmäisenä samalla lisääntyvän liuotinmaisen imelillä ja kihelmöivän pistävillä piirteillä. Alkon ilmoittamat hapot 5,1 g/l. Alkon ilmoittamat lajikkeet Cabernet Sauvignon, Callet, Gorgollassa ja Syrah.
 

© 2002-2022 JWJ-Nautiskelija Oy. Tietosuojaperiaatteet ja toimituspolitiikka. Tietojen kopioiminen ja julkaiseminen on tekijänoikeuslain mukaisella tavalla kielletty. Viinien hintatiedot ovat hankinta- tai arviointihetken hintoja, eikä niitä päivitetä. Katso Nautiskelijan tilaajaperusteisen viinitietosivuston esittely. Nautiskelijan viinitiedon sivusto hyödyntää evästeitä ja sivustoa selaamalla hyväksyt evästeiden käytön.