ISSN 1458-8439
takaisin
906466 Sancrispino Catarratto Inzolia Biologico Terre Siciliane NV tetra
70 5,69 € / 0,5 l (11,38 € / l)
Italia - Sisilia/ Terre Siciliane IGP - Terre Cevico (T.C.) Soc. Coop. Agr./ Sancrispino, Sisilian vaalea sekoite Ostoslistalle
5.2.2023
Perusviini
Arvio
Yllättävän selviä luonnontuotteen piirteitä. Pisteet alun tilanteesta, etenkin nautittavuuden osalta. Suuntuntuma kevyehkö, melko hapokas kohtuullisen omenamaisen kirpeähkönä, kohtuullisen mäskimäisen ja kypsän pyöreä, kohtuullisen katkeroainemainen kehittyvän marmeladimaisen siemenmäisenä ja kotamaisena sekä melko nuoruuden hedelmäinen selvän vakaana. Kohtuullisen voimakas jälkimaku pitkä lisääntyvän kestävänä mutkattoman kosiskelevasti hiipuvana hapettamalla kehittyvän kirpeähkön kotamaisilla piirteillä. Alkupuolella rakenteellisesti melko viilattu. Mutkattoman kosiskelevissa aromeissa alussa selvempää kypsyyttä korostaa mäskimäistä ja nahistuneen kuorimaista päärynäomenaa kehittyvän kirpeyttävän pastillimaisen kotamaisen omenamaisena, alussa tuoreita vihreähköjä yrttejä sekä kivimäistä maanläheisyyttä kehittyvän metallimaisena ja hieman rikkimäisen hiekkamaisen maanläheisenä sekä hapettamalla kurissa pysyvän liuotinmaisena. Alkon ilmoittama sokeri 3 g/l ja hapot 5.3 g/l. Lajikkeet paikalliset ja perinteiset marsalan vaaleat rypäleet Catarratto ja Inzolia. Pakattu 30/11/2022 17:22 ja parasta ennen 30/11/2023.
 

© 2002-2022 JWJ-Nautiskelija Oy. Tietosuojaperiaatteet ja toimituspolitiikka. Tietojen kopioiminen ja julkaiseminen on tekijänoikeuslain mukaisella tavalla kielletty. Viinien hintatiedot ovat hankinta- tai arviointihetken hintoja, eikä niitä päivitetä. Katso Nautiskelijan tilaajaperusteisen viinitietosivuston esittely. Nautiskelijan viinitiedon sivusto hyödyntää evästeitä ja sivustoa selaamalla hyväksyt evästeiden käytön.