ISSN 1458-8439
takaisin
539787 Portal da Calcada Reserva Vinho Verde 2020
81 11,49 € (15,32 € / l)
Portugali - Minho/ Vinho Verde DOC - Agrimota Sociedade Agricola e Florestale/ Quinta da Calcada, Portugalin vaalea sekoite Ostoslistalle
9.2.2022
Harrastajan viini
Arvio
Suhteellisen yleiskäyttöinen ja toimii myös perinteisten kanaisten ruokien kumppanina. Nautittavuus alun kypsän pyöreästä ja nuoruuden hedelmäisestä tilanteesta. Hapettamalla perinteinen kirpeys lisääntyy kehittyvän vihreän liuotinmaisen kihelmöivillä piirteillä. Suuntuntuma kevyehkö, alussa melko ja hapettamalla kohtuullisen nuoruuden hedelmäinen, kohtuullisen tammimaisen sekahedemäisen ja lisääntyvän nahistuneiden piirteiden avittaman rasvamaisen pyöreä alussa selvemmin kehittyvän liuotinmaisilla piirteillä sekä alussa erittäin kypsän katkeroainemainen kehittyvän vihreän siemenmäisillä ja liuotinmaisilla piirteillä. Kohtuullisen voimakas jälkimaku pitkä lisääntyvän vihreän ja erikoisen liuotinmaisena kestävä alussa selvemmän toimivana kehittyvän ja lisääntyvän nahistuneen mäskimäisillä ja lisääntyvän imelillä piirteillä lisääntyvän vihreyden avittamalla kirpeydellä. Alussa juuri melko hiottu myös pienoisella tyylikkyydellä. Aromeissa alussa selvempiä identifioimattomia kirpeähkön ja samalla kypsän katkeroainemaisen vaaleita marjoja ja omenoita kehittyvän mäskimäisinä, kehittyviä ja lisääntyvän marmeladimaisia marjojen siemeniä, alkupuolella selvempiä kirpeyttäviä fenkolimaisia yrttejä hapettamalla kehittyvän ruohomaisen tuorerehumaisilla piirteillä, alkupuolella kosiskelevia tammimaisia vaaleita mausteita ja lakritsaa kehittyvän vihreän imelillä piirteillä, alkupuolella onnistuneita vaaleita nahistuneita kuivattuja hedelmiä, kehittyviä ja lisääntyvän vihreän katkeroainemaisen ja liuotinmaisen imeliä ja kirpeitä piirteitä lisääntyvän raa'an omenamaisena ja samalla imelän mäskimäisinä sekä kehittyvää kivimäisen levämäistä maanläheisyyttä kehittyvän kirpeän ja samalla imelän marjamaista maanläheisyyttä. Alkon ilmoittama sokeri 5 g/l ja hapot 5,6 g/l. Alkon ilmoittamat lajikkeet Arinto ja Loureiro.
 

© 2002-2022 JWJ-Nautiskelija Oy. Tietosuojaperiaatteet ja toimituspolitiikka. Tietojen kopioiminen ja julkaiseminen on tekijänoikeuslain mukaisella tavalla kielletty. Viinien hintatiedot ovat hankinta- tai arviointihetken hintoja, eikä niitä päivitetä. Katso Nautiskelijan tilaajaperusteisen viinitietosivuston esittely. Nautiskelijan viinitiedon sivusto hyödyntää evästeitä ja sivustoa selaamalla hyväksyt evästeiden käytön.