ISSN 1458-8439
takaisin

Kanadan viinituottajien tieteellisesti terveellinen alkoholin kulutus

5.2.2024

"’Olut-Kanadalla (Beer Canada) ja kanadalaisilla panimoilla on pitkät perinteet kohtuullisen ja vastuullisen kulutuksen edistämisessä’, järjestö kertoi lausunnossaan. ’Beer Canadan mielestä päätös juomisesta ja siten juomisen määrästä on yksilöllinen. Vastuullinen ja kohtuullisen kulutus voi olla osa tasapainosta elämäntapaa suurimmalle osalle laillisen alkoholinkulutusiän saavuttaneista aikuisista.
Viinintuottajia edustavan Kanadan viininviljelijöiden (Wine Growers Canada) puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Dan Paszkowski kertoi, että järjestö esitellyt kampanjan nimeltä ’Oikea määrä (The Right Amount)’ vuonna 2021 edistääkseen ’vastuullista viininkulutusta’. ’Kanadalaisille on erittäin tärkeää pystyä luottamaan julkisen terveyden instituutioihin ja niiden sanoman pitää olla informatiivinen eikä taivutteleva sekä perustua puhtaaseen tieteeseen.’
Politiikkaan ja hallintoon keskittyvä The Hill Times julkaisi kuluvalla viikolla Paszkowski mielipidekirjoituksen. ’Jostakin ei mihinkään oikea määrä on erikokoinen jokaiselle henkilölle.’"
Michael Levenson, toimittaja, New York Timesin nytimes.comin 18.1.2023 artikkelissa "Canada's New Guidelines for Alcohol Say 'No Amount' Is Healthy". (Nautiskelija on tiivistänyt lainausta tuottajien mielipiteen pelkistämiseksi.)


takaisin
 

© 2002-2022 JWJ-Nautiskelija Oy. Tietosuojaperiaatteet ja toimituspolitiikka. Tietojen kopioiminen ja julkaiseminen on tekijänoikeuslain mukaisella tavalla kielletty. Viinien hintatiedot ovat hankinta- tai arviointihetken hintoja, eikä niitä päivitetä. Katso Nautiskelijan tilaajaperusteisen viinitietosivuston esittely. Nautiskelijan viinitiedon sivusto hyödyntää evästeitä ja sivustoa selaamalla hyväksyt evästeiden käytön.