|
Arvio |
Suunniteltu mahdollisimman nuorena ja mahdollisimman nopeasti avaamisen jälkeen juotavaksi. Reilun manipuloitu. Olemus muuttuu hapettamalla reilusti muuttuvalla käyttöyhteydellä. Ei toimisi ilman selvää puolikuivaa sokeria. Suuntuntuma alussa kevyen ylärajoilla, makeusaste alussa reilun puolikuiva lisähapettamalla vähentyen, alussa kohtuullisen ja hapettamalla vakaasti lisääntyvän kirpeän hapokas lisäkehittyvän vihreän kihelmöivänä, alussa juuri melko ja hapettamalla vakaasti vähentyvän kohtuullisen pyöreä lisääntyvän kihelmöivän liuotinmaisen pastillimaisena sekä kohtuullisen tanniininen lisääntyvän katkeroainemaisena. Kohtuullisen voimakas jälkimaku pitkä lisääntyvän vihreän katkeroainemaisen kirpeänä. Hapettamalla kohtuullisen viilattu rakenteellisesti selvemmin juuri kohtuullisen tasapainoisena. Aromeissa alkupuolella reilumpia nahistuneen tunkkaisia ja härskejä luumumaisia sekahedelmiä, kehittyviä ja lisääntyvän kirpeän katkeroainemaisen hapankirsikkamaisia marjoja, tupakantumppimaista savumaisuutta sekä alkupuolella selvempää sammallamaista aluskasvillisuutta hiiltyneen puumaisena ja kaarnamaisena sekä hieman kehittyviä kirpeyttäviä yrttejä. Lajikkeet siis Negroamaro ja Cabernet Sauvignon. Alkon ilmoittama sokeri 12 g/l ja hapot 5,6 g/l. Erä L325 O43 19#.
|