ISSN 1458-8439
takaisin
953588 Moulin de Gassac Pont de Gassac Pays d'Herault 2019
79 20,90 € (27,87 € / l)
Ranska - Languedoc-Roussillon/ Herault/ Pays d'Herault IGP - Moulin de Gassac/ S.A.C.O. F34850, Midin tumma sekoite Ostoslistalle
21.7.2022
Keskimääräinen vastine
Arvio
Ammattitaito maistuu rakeenteellisesti vakaan kosiskelevassa perusolemuksessa. Suhteellisen yleiskäyttöinen, mutta hinta on sitten toinen asia. Suuntuntuma kevyehkö alussa selvemmin, kohtuullisen kypsän katkeroainemaisen tanniininen, juuri melko hapokas lisääntyvän katkeroainemaisuuden korostamana, paahtuneen pyöreähkö lisääntyvän pastillimaisen hillomaisena sekä käytännössä nuoruuden hedelmäinen. Kohtuullisen voimakas jälkimaku erittäin pitkä kestävyyttä korostavana maanläheistä aromikkuutta sekä pastillimaista ja lisääntyvän hillomaista marjamaista kypsyyttä korostavana lisääntyvän marmeladimaisen siemenmäisenä hapettamalla lisääntyvän kosiskelevana alun selvemmän vaativuuden jälkeen Selvän ammattitaitoisen viilattu jälkimaku mutta kuitenkin ilman tyylikkyyttä. Hieman parfyymisissa aromeissa alussa reilua parfyymisuutta tavoittelevia kypsän kirsikkamaisia ja aroniamaisen katkeroainemaisia marjoja lisääntyvän siemenmäisinä ja paahtuneen marjojen kuorimaisia, alussa selvempää kuivattua luumua hiilimäisten piirteiden avittamana, kuivattuja kukkamaisia yrttejä kehittyvän kuivatun humalamaisilla piirteillä lisäkehittyvän tuorerehumaisena sekä hiekkamaisen soramaista maaperää alussa hieman mineraalisena tupakan- ja sikarintumppimaisilla piirteillä. Alkon ilmoittamat hapot 5,3 g/l. Erä L21.119 Y 12H17. Etiketin ilmoittamat lajikkeet Syrah, CS, Merlot ja Carignan. Alkon verifioimat lajikkeet ovat puolestaan: Syrah, CS, Grenache ja Merlot eli laadullisesti ongelmallinen Carignan on jalostunut Alkolla arvostetuksi Grenache-rypäleeksi.
 

© 2002-2022 JWJ-Nautiskelija Oy. Tietosuojaperiaatteet ja toimituspolitiikka. Tietojen kopioiminen ja julkaiseminen on tekijänoikeuslain mukaisella tavalla kielletty. Viinien hintatiedot ovat hankinta- tai arviointihetken hintoja, eikä niitä päivitetä. Katso Nautiskelijan tilaajaperusteisen viinitietosivuston esittely. Nautiskelijan viinitiedon sivusto hyödyntää evästeitä ja sivustoa selaamalla hyväksyt evästeiden käytön.